گروه علوم تجربي زرين دشت
ارايه مطالب علمي- نمونه سوال - آزمايش جالب-علوم راهنمایی و ... 
قالب وبلاگ
نويسندگان
آخرين مطالب
اگر شما به آب مقداری نمک یا الکل یا هر ماده  ی دیگری اضافه کنید و در فریزر بگذارید میبینید که دیرتر از اب خالص یخ می زند .حال بعد از یخ زدن ، وقتی آن را از یخچال خارج کنید متوجه می شوید که زودتر یخ معمولی به آب تبدیل می شود.یعنی آب ناخالص در دمایی پایین تر از 0 درجه یخ می زند و در دمایی پایین تر از 0 درجه هم این یخ به آب تبدیل می گردد.

از نظر علمی این طور می گوییم : هرگونه ناخالصی نقطه ی ذوب و انجماد ماده را پایین می اورد.

از این خاصیت در ساخت ضدیخ استفاده شده است و در رادیاتور ماشین ها برای جلوگیری از یخ زدن آب در فصل زمستان به کار می رود.البته ضدیخ های امروزی نقش ضدجوش هم بازی می کنند و در تابستان و در مناطق گرمسیر هم کاربرد دارند.

 در مورد نقطه ی جوش هم باید بگویم که نمک در آب باعث دیرتر جوشیدن آن می شود. مثلاً در نظر بگیرید به کوهستان رفته اید و آب در آن جا در زیر 100 درجه می جوشد و برای اینکه  تخم مرغ خود را زودتر آب پز کنید بهتر است در آب کمی نمک بریزید. 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:

[ جمعه 15 دی 1390برچسب:, ] [ 23:58 ] [ خاجو ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

بانك سوال نوبت اول و نوبت دوم علوم اول - دوم و سوم راهنمايي - آزمايشهاي مكمل كتاب - مطالب علمي و جواب پرسشهاي كتاب علوم تجربي راهنمايي
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 102
بازدید دیروز : 123
بازدید هفته : 233
بازدید ماه : 334
بازدید کل : 72165
تعداد مطالب : 258
تعداد نظرات : 41
تعداد آنلاین : 1


Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت






<-PostTitle->